Salı , 16 Nisan 2024
Breaking News
Home » Tasarım Haberleri » Fuarlar ve Organizasyonlar » Ankara Mobilya, Dekorasyon ve Tasarım Fuari 2015

Ankara Mobilya, Dekorasyon ve Tasarım Fuari 2015

ANKARA MOBİLYA FUARI
08-12 NİSAN 2015
Congresium, ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Ziyaret Saatleri
08-11 Nisan 2015, 10:00-20.30
12 Nisan 2015, 10:00-17:00

ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (1)
“El Emeği Göz Nuru Mobilya’nın Başkenti Ankara”

1960 Yılında kurulan “Ankara Siteler”, zaman içinde mobilya üretimi alanında Türkiye’de aranan bir marka haline dönüşmüştür. “El emeği göz nuru” ile yapılan mobilyalar üretildiği ilk andan itibaren “klasik” olarak adlandırılan, sağlamlığı ve tasarımı ile yıllarca “eskimeden” mekanlarınızı “yaşam alanlarına” dönüştüren “eserler” oldular.

Gelişen ve değişen dünyaya paralel olarak bir kısım üretici Ankara’da farklı sanayi bölgelerinde büyük ölçekli fabrikalarda üretime geçmiş, bu yeni üretim şekli ve anlayışla hayatımıza farklı bir bakış açısı getiren “modern mobilyalar” üreterek “Ankara Mobilyası”’nı farklılaştırmışlardır.

Ankara’nın Başkent olması ve bu özelliği sayesinde kamu ve özel sektörde önemli bir yapılaşmayı beraberinde getirmesinin yanısıra, devletin satın alma merkezi olması nedeniyle de ofis mobilyası ve anahtar teslimi dekorasyon alanında da Türkiye’de sayılı markaların üretim ve sunum merkezi durumundadır.

Yıllardır değişen ve gelişen “Ankara Mobilyası” üreticilerinin kendilerini tanıtacakları ANKAFF, aynı zamanda  mobilya üretimi yapan tüm ulusal ve uluslar arası firmalar için aynı çatı altında “yeni pazarların” kapılarını açacakları “en özel” adres olacaktır.

“Mobilya’da Fark Yaratan Ürünler” ANKAFF’da Sergilenecek”

ANKAFF, “mobilyalarını ulusal ve uluslararası alıcılarla” buluşturacak, ajandalara özel not edilecek, bir sonraki yılın yeniliklerinin sergilendiği “özel bir fuar” arayan üreticilere ve tüketiciye kendilerini göstermek isteyen satıcılara, tüm beklentilerini karşılayacak ortamı sunacak.

ANKAFF, atasözlerimizden birinde “taş yerinde ağırdır” diyerek vurgulanmak istenen olguyu yerine getirmek amacıyla, “Ankaralı Üreticilerin” kendi şehirlerinde, imalat yerleri ve mağazalarıyla iç içe en etkili şekilde sunum yapmalarını sağlayacak.

Yerli ve yabancı mobilya üreticileri için ANKAFF, bu özel fuar ortamında yaratılan sinerjiyi verimli satışlara dönüştürme imkanı sağlayacaktır.

ANKAFF’ın hedefi “tüm katılımcı ve ziyaretçinin birlikte tam memnuniyetini sağlamaktır.”

Katılımcı Profili”

  • Ev Mobilyası
  • Oturma Grupları
  • Bebek&Genç odası
  • Yatak&Baza
  • Duvar&TV Üniteleri
  • Ofis Mobilyaları
  • Bahçe Mobilyaları ve aksesuarları
  • Mutfak&Banyo Mobilyaları
  • Sandalye Çeşitleri
  • Aksesuarlar ve Tamamlayıcı Ürünler
  • Dekorasyon&Özel Tasarım Ürünleri
  • Aydınlatma
  • Döşemelik Kumaş
  • Sektörel Yayınlar
  • ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (9) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (10) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (11) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (3) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (4) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (5) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (6) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (7) ankaff-ankara-mobilya-fuarı-2015 (8)
  • Fuar Ziyareti & Giriş Bilgileri

    – Fuar merkezinde bulunan kayıt masalarında ziyaretçilerden iletişim bilgileri alınarak fuara giriş için “Yaka Kartı” verilecektir.

    “Davetiye”’niz varsa kayıt ve fuara giriş ücretsizdir. Her bir davetiye tek kişiliktir ve üzerindeki bilgilerin eksiksiz doldurulması veya beraberinde kartvizitle kayıt masasına teslim edilmesi gereklidir.

    – Mobilya Mağazası Yetkilileri&Sahipleri, Mobilya Üreticileri, İç Mimar/Mimarlar, Otel/İnşaat/Dekorasyon firmalarının Satın alma Yetkilileri kayıt masalarında “Kartvizit”’lerini vererek ücretsiz giriş yapabilirler.

    – Davetiyesi ve yukarıdaki meslek gruplarından kartviziti olmayan diğer tüm ziyaretçiler kişi başı “5 TL” ücretle fuara giriş yapabilirler.

    – Kapalı Otopark ücretsizdir.

  •  

    fuar

    “ANKAFF 2015”

    3.Ankara Mobilya Fuarı
    08-12 Nisan 2015
    Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
    Fuar Alanı Adres : Söğütözü Caddesi No : 1/A Çankaya / Ankara

    Ziyaret Saatleri

    08 – 11 Nisan 2015 …… 10:00 – 20:30
    12 Nisan 2015 Pazar …. 10:00 – 17:00

    Sorularınız İçin Telefon : +90 (312) 286 0883   E-Mail : info@ankaff.com
    İlginize teşekkür ederiz.

About Editör

www.icmimaritasarim.com.tr

Check Also

ZOW 2015 Uluslararası Mobilya Endüstrisi Fuarı

19 Mart – 22 Mart  ZOW 2015 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları …

GAZİANTEP MOBİLYA DEKORASYON AKSESUAR FUARI 2014

MOBEF Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı Erexpo Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-23 Kasım …