Cumartesi , 20 Nisan 2024
Breaking News
Home » Yaşama Alanı » 2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı

2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN KALBİ KAYSERİDE ATACAK…

22–26 Nisan 2015

Kayseri / Türkiye

K.MOB 2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ve KOSGEB’in sağladıkları destek ve işbirlikleri ile 22–26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (9)

Sanayi ve ticari alt yapısı ile Türkiye’nin üretim üssü konumuna ulaşan Kayseri’de 2014 yılında dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Kayseri Mobilya Fuarı, 35 ülkeden ve yurtiçinden ülkemizin tüm bölgelerini kapsayan 63 ilden gelen 50.000’i aşkın profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak milyonlarca dolarlık iş hacmi yaratılmıştır. Fuarda 150 Türk firmasının yanı sıra ilk kez “Malezya Ülke Milli Katılımı” ile fuara katılan 25 Malezya firması, kendi özgün mobilya ve aksesuarlarını sergileme imkanı bulmuştur.

Anadolu’ da “Endüstriyel Mobilyanın Başkenti”  Kayseri’ ye yakışır, sektörünün aranılan, takip edilen marka fuarları arasında yerini alan K.MOB Kayseri Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından “Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi” ile ortak yürütülecek etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları ile 22 – 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri’de mobilya sektörünün görkemli buluşmasına ev sahipliği yaparak, bir kez daha Türk mobilya sektörünü yurtiçi ve yurtdışında başarı ile temsil edecektir.

Sektörde faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile “Endüstriyel Mobilyanın Başkenti”  Kayseri’nin marka fuarları arasında yer alan Kayseri Mobilya Fuarı, sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajları ile 4 salonda dünya vitrinine çıkacağı önemli bir platform olacaktır. Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi” ile ortak sürdürülen yoğun tanıtım ve pazarlama faaliyetleri sonucunda Fuarın,  yurtiçinden ve Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri, Arap ülkeleri, Doğu Avrupa başta olmak üzere mobilya ihracatı yaptığımız tüm ülkelerden davet edilen profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapacaktır.

Ev, Çocuk Mobilyaları, Aksesuarlar, Dekorasyon Üniteleri, Mutfak ve Banyo Mobilyaları, Mimari Bürolar ve ilgili yayınlarla ilgili her kesime ve her zevke hitap edecek model ve ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır.

FUAR KÜNYESİ

Fuar Adı                       : K.MOB 2015 Kayseri 5. Mobilya Fuarı

Yer                                 : Kayseri Dünya Ticaret Merkezi

Organizatör Kuruluş : Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

Salon                             : 1. 2. 3. Salon ve Asma Kat

Tarih                             : 22 – 26 Nisan 2015

Ziyaret Saatleri           : 22- 23- 24- 25 Nisan 2015 (10:00 – 20:00)
26 Nisan 2015 (10:00 – 19:00)

Katılımcı Profili          : – Modern, Klasik, Eskitme ve Modüler Mobilyalar

– Yemek ve Yatak Odası Grupları

– Koltuklar,  Sandalyeler ve Kanepeler

– Bebek ve Genç Odası Mobilyaları

– Mutfak – Banyo Mobilyaları

– Dekorasyon Üniteleri

Aksesuarlar

– Aydınlatmalar

– Halı

– Mimari Bürolar

– İlgili Yayınlar

Ziyaretçi Profili          :  – Mobilya Mağazaları

– Zincir Mağazalar

– Toptancılar

– Dağıtıcılar

– İthalatçılar

– İhracatçılar

– Profesyonel Satın Alma Yetkilileri

– Bayiler

– Mimar ve İç Mimarlar

– Taahhüt Firmaları

– Dekoratörler

– Endüstriyel Tasarımcılar

kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (2) kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (3) kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (4) kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (1)

İDTM Kayseri Fuar Merkezi, İç Anadolu Bölgesi’nde bölgeler arası ekonomik, sosyal, kültürel ve ticari ilişkilerin gelişimini sağlamak amacıyla İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurularak 15 Kasım 2003 tarihinde hizmete açılmıştır.

İDTM Kayseri Fuar Merkezi, Kayseri Havalimanı yolu üzerindeki Kayseri Kültür Parkı içindedir. Havalimanına 2km uzaklıktadır. Toplam inşaat alanı 13.000m2 olan Kayseri Fuar Merkezi’nde çağdaş fuarcılığın gereksinim duyduğu tüm teknik donanımlar mevcuttur. 1600 KVA trafo, 1030 KVA jeneratör, 750 KW 2 Adet Chiller soğutma grubu ile tüm stand kutularında ihtiyaç duyulan temiz su, atık su, telefon, elektrik, hava tesisatlarına sahiptir. Tüm fuar alanı dış hava şartlarına uygun ısıtma ve soğutma klima sistemleriyle iklimlendirilmektedir. Fuar alanı içinde yangın ihbar sistemleri ve seslendirme sistemleri tüm kapalı alanlarda mevcuttur.

Fuar alanı girişinde 500m2 Fuaye alanı,  Zemin kat fuar alanı 6.000m2, Asma kat fuar alanı 2.500m2 olmak üzere toplam 9.000m2 Fuar Alanı 250 M2 taban oturumlu 4 ayrı blokta Yönetim Kurulu Toplantı Salonu, İdari Ofisler, Fuar Yönetim Odası ve Konferans Salonları.

Fuar için Catering hizmeti verilecek 60m2 mutfak ile 2 ayrı dinlenme ve fast food mekanı mevcuttur.

kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (6)

ZİYARET BİLGİLERİ VE ULAŞIM

FUAR ALANI : Kayseri Dünya Ticaret Merkezi

Adres                : Zümrüt Mah. Kadir HAS Kent Müzesi Karşısı Kocasinan / KAYSERİ

kayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (7)

İLETİŞİM

Merkez Ofis : TÜYAP KAYSERİ

Serçeönü Mh. Ahmet Paşa Cd. Uğur Plaza Kat: 4 No: 31  Kocasinan / KAYSERİ

Tel : 0352 222 86 68

Fax : 0352 222 19 72

E Posta : tuyapkayseri@tuyap.com.tr

Web : www.tuyap.com.trkayseri-mobilya-ve-dekorasyon-fuarı (5)

About Editör

www.icmimaritasarim.com.tr

Check Also

Bahçede Açık Alan Şömine Keyfi

Sonbaharı geçirdiğimiz şu günlerde açık havada çay eşliğinde sohbet etmek çok hoş bir andır. Lakin …

Yer Zemin veya Düşük Yatak Tasarımları

Düşük yatak tasarımının Japonlara veya uzak doğuya ait olduğu atfedilir. Farklı bir tarz olduğu doğru …