Cuma , 29 Mart 2024
Breaking News
Home » Tasarım Haberleri » Fuarlar ve Organizasyonlar » HOMETEX Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı 2014

HOMETEX Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı 2014

Ev Tekstili ve Dekorasyon dünyasında Home&Tex heyecanı yaşanıyor

Ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki yeni trendlerin sergileneceği Home&Tex, zengin içeriğiyle 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul‘da kapılarını açıyor.

Sektörün heyecanla beklediği organizasyon CNR Holding kuruluşlarından CNR Sektörel Fuarcılık ve İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından, TETSİAD – Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği iş birliği ile organize ediliyor.

Home&Tex ulusal ve uluslararası satınalmacılar ile buluşma, direk olarak sipariş alma ve sektörel gelişmeleri yakından izleme gibi imkânlar sağlayarak, katılımcı firmaları, genişleyen bu pazarın tüm bileşenleriyle aynı çatı altında buluşturuyor.

 

Tüm dünyadan alıcı grupları geliyor

Home&Tex’e Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Orta Doğu ve Avrupa başta olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika ve dünyanın tüm bölgelerinden alıcı grupları fuarı ziyaret edecek.

Katılımcı firmaların sektörel gelişmeleri ve yenilikleri vitrine çıkaracağı organizasyon, rakipleri doğrudan tanımak ve rekabet avantajlarını yakından görmek için büyük avantajlar sunuyor.

 

500 firma 1500 marka

Sektörün büyüklüğüne paralel bir fuar olarak bu yıl ikincisi gerçekleşecek Home&Tex’de hedef 40 bin m2.

Fuara 500’e yakın firmanın 1500 marka ile katılımı hedefleniyor. KOSGEB’in de desteklediği fuarın, %50’nin üzerinde büyüyeceği tahmin ediliyor.

 

Home&Tex’de standart stant konforu

Dünyada trendi yükselen özel tasarım tek tip stant uygulaması, ev tekstili ve dekorasyon sektöründe Türkiye’de ilk kez 2013 Home&Tex Fuarı’nda 20 bin m2 ile 5 gün gibi kısa bir sürede katılımcılarımızın hizmetine sunuldu.

Amacımız sizlere mümkün olan en iyi hizmeti sunmaktır. Fuar için gerekli olabilecek her türlü teknik donanımı ve ekstra malzemeleri, uygun bütçeyle doğru şekilde karşılamak ve tüm istekleriniz karşısında size en iyi şekilde hizmet etmektir.

 

Kullanım ve yerleşim kolaylığı, ekonomik, pratik….

CNR Holding kuruluşu Standart A.Ş., dünya standartlarına uygun, kullanım kolaylığını temel alarak tasarlayıp ürettiği yeni stantları siz sektör temsilcilerimizin hizmetine sunuyor.

Home&Tex’in tüm katılımcı firmaları için projelendirilip üretilen stantlar istenilen m2’lerdeki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir.

 

Home&Tex 2013’den…

Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz Home&Tex, Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından olmak üzere toplam 55 ülkeden 5 bin yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Dört gün boyunca yerli ve yabancı 19 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığı fuara ilgi bir hayli fazlaydı. Aralarında Rusya, İran, Çin, Kanada, Fransa ve İspanya gibi ev tekstilinde söz sahibi ülkelerin de vatandaşlarından oluşan ziyaretçi topluluğu ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için dünyanın ev tekstili merkezi haline gelen Türkiye’yi seçti. Home&Tex Türkiye’nin global ev tekstili sektöründeki öncülüğünü perçinledi ve sektör ihracatına büyük katkı sağladı.

Fuar Künyesi

Fuar : Home&Tex Fuarı

Organizatör : CNR Sektörel Fuarcılık A.Ş. / İstanbul Fuarcılık A.Ş.

Tarih : 19-22 Kasım 2014

Yer : CNR Expo Fuar Merkezi

Destekleyen Kuruluşlar : TETSİAD (Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği)

Beklenen Katılımcı Sayısı : 500

Fuar Alanı : 80.000 m2

Beklenen Ziyaretçi Sayısı : 80.000

Tel : +90 212 465 74 74

Fax : +90 212 465 74 76/77

E-posta : info@cnrhometex.com

 

Fuar Alanı

Avrasya’nın en büyüğü

  • Toplam fuar alanı 160.000 m2
  • Toplam stand sayısı 850
  • Avrasya’nın en büyük uluslararası fuar merkezi
  • Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu
  • 7500 araçlık elektronik otopark sistemi (1 kapalı ve 2 açık dev otopark)
  • CCTV kontrollü özel güvenlik

Güçlü altyapı

CNR Expo, her türlü teknolojik araç ve sistemi destekleyecek enerji, ısıtma-soğutma, klima, telekomünikasyon, su, hava, basınçlı hava gereksinimlerini eksiksiz sağlayacak bir altyapı sunar. Tüm ihtiyaçlara anında cevap verir.

Park alanı

Hall konumlarına göre düzenlenmiş 7500 araç kapasiteli otopark, katılımcı ve ziyaretçilere fuar boyunca rahat bir konaklama ve güvenlik sağlar.

About Suat BAYRAM

İç mimarlık ve mobilya üzerine güncel olarak araştırmalar yapıyor.

Check Also

Ankara Mobilya, Dekorasyon ve Tasarım Fuari 2015

ANKARA MOBİLYA FUARI 08-12 NİSAN 2015 Congresium, ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Ziyaret Saatleri …

ZOW 2015 Uluslararası Mobilya Endüstrisi Fuarı

19 Mart – 22 Mart  ZOW 2015 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları …