Pazartesi , 18 Mart 2024
Breaking News
Home » İç Mekan Tasarımları » Ürün Tasarımları » Mobilya » 2016 OTURMA GRUBU MODELLERİ

2016 OTURMA GRUBU MODELLERİ

2016 yılının yaklaşmasına çok az bir zaman kalması mobilya üreticileri ve mağazacıların yeni tarz, tasarım ürünü, modern dizayn ve rahatlığın ön planda tutulacağı farklı oturma gruplarını karşılamak adına alıcıların zevklerine uygun takımlar sergilemeye başlamaktadırlar. 2016 oturma odası modelleri için düşünülen tasarımlar da öncelikle odanızın alanını daraltmadan evinizde ferah bir ortam sağlayacağınız minimalist tarzda ince zarif bir oturma grubu modeli düşünülmektedir.

2016-oturma-odasi-modelleri

Oturma Odası Takımları 2016 yılına özel olarak fonksiyonel ve işlevsel kullanım alanları ön planda tutularak kişeye özel rahatlığın daha çekici hale getirilmesi sağlanmaktadır. Oturma grubu takımları için farklı bir konsept arayan alıcılarımızın hem rahatlığa hem de görselliğe hitap etmesini sağlayan odanızın havasını değiştirerek salonvari bir hal almasını sağlayabileceğiniz oturma grupları kullanabilirsiniz. 2016 oturma grubu modelleri pastel renklerin uyumu, canlı renklerin göze hitap eden yanı siz kullanıcıları farklı bir hayatın etkisini yaratmaya hazır bir halde bulunmaktadır. Oturma odaları yaşantımızın işyerinden sonra en çok zamanımızın geçtiği bir alan olduğu için bu alanda rahatlığı ve konforu bir arada düşünmek gerekmektedir.2016 oturma grubu takımları yataklı tasarımları, modern çizgisi ve marjinal çizgileriyle uzun zaman evinizin vazgeçilmezi olacaktır.

oturma-grupları-2016

Mobilya sektörün de tasarım konusunda farklı çizgisi ile her zaman yeni trende modelleri sergilemeye çalışan İnter Mobilya, 2016 yılına özel olarak tasarlamış oldukları oturma grubu modellerini sizlerle paylaşmaktadır. Online mağazacılık konusunda da sizlere en iyi modelleri sunarak kaliteyi en uygun fiyatla sizleri buluşturmaktadır. 2016 oturma odası modelleri  arasında chester modeli oturma odası takımları, kapitoneli oturma grupları, fonksiyonel oturma grupları, yataklı oturma odası takımları, yerden yüksek oturma odası takımları, lukens ayak oturma grupları, tay tüyü oturma odası modelleri, desenli oturma odası takımları, pufidik oturma odası grupları gibi farklı tasarım modellerinin hepsini bir arada bulabileceğiniz bir mağazacılık konseptine sahipsiniz.

chester oturma grupları 2016

2016 oturma odası takımları kişiye özel olarak farklı tasarımların üretilebildiği, yeni tarz dizaynların uygulanabildiği çok yönlü ve avantajlı bir yıl olarak görebilirsiniz. 2016 yılına  özel country, avangarde, klasik, neo klasik ve modern tarzların hepsini bir arada yaşatan oturma grupları ile evinizin içinde yaşam alanınızı farklılılaştırabilirsiniz. 2016 yılının oturma odası modellerini sizler için tasarlayıp sizlerin beğenisine sunuyoruz.

About Suat BAYRAM

İç mimarlık ve mobilya üzerine güncel olarak araştırmalar yapıyor.

Check Also

En Romantik 12 Yatak Odası Tasarımı

 1. ANTİKA YATAK BAŞLIĞI   Osborne & Little’s Tamara’da döşenen 19. yüzyıl İtalyan başlık, tasarımcı …

Bahçede Açık Alan Şömine Keyfi

Sonbaharı geçirdiğimiz şu günlerde açık havada çay eşliğinde sohbet etmek çok hoş bir andır. Lakin …