Çarşamba , 24 Nisan 2024
Breaking News
Home » 2012 » Nisan

Monthly Archives: Nisan 2012

şifonyer

Ahşap Şifonyer Tasarımı

Yine İtalyan Tasarımlarıyla karşı karşıyayız. Carpanelli firmasının şifonyer tasarımı olan bu ürünün göğüs kısmı tamamen doğal ahşaptan üretilmiştir. Üst kısmı kapak tarzında açılmaktadır ve iç kısmında fonksiyonel 3 takı çekmecesi ve ayna çıkmaktadır.7  

Read More »

İlginç Çoçuk Bahçesi

Birazda çoçuklar için yapılan özel tasarımlara yer verelim istedim. Bu tasarım beni gerçekten çok etkiledi hatta çoçuk olasım bile geldi :) Tasarım hakkında kısadan bilgi verelim ; Yapımcı : Pavilion Hakone Oldukça doğal görünen bu Çoçuk Bahçesi için yaklaşık 500 ağaç kullanılmıştır.

Read More »
modern yatak odaları

10 Modern Yatak Tasarımları

Güzel bir yatak odası herkesin hayalidir. Günlük ortalama 8 saat uyku ihtiyacımız vardır. Günün yorgunluğunu en iyi şekilde üstünüzden atmanızda yatağın ergonomisi büyük rol oynamaktadır.Tasarımlara ciddi manada para veriyorsunuz. Ama birde olaya şu açıdan bakın. 20 yaşındasınız ve günün 3’te 1’ini uyuyarak geçiyorsunuz. Ortalama 60 yaş sınırı verirsek ; 40 yılınızın yaklaşık 13 yılını uyuyarak geçiyorsunuz. Sizce ergonomiye ve tasarıma …

Read More »
modern çalışma masaları

10 Modern Çalışma Masaları

Bu tasarımlar ; gününün çoğunu evde çalışmak zorunda olanlar için çok zevkli ve rahatlayıcı olacaktır. Çalıştığınız mekanlar ve araç-gereçler çalışma performansınızı doğru orantılı olarak etkilemektedir. Çalışmalarınızda verimli sonuçlar elde etmek için mekanınıza en iyi çözümler üretin.

Read More »
harika mutfaklar

10 Harika Mutfak Tasarımları

Mutfak evin kalbidir ; yemeklerin hazırlandığı, hoş sohbetlerin yapıldığı bu eşsiz mekanın tasarımı bayanlar için önemlidir. Sizler için özenle seçilmiş Modern Mutfak Tasarımları‘nı paylaşıyoruz. Yararlı olması dilekleriyle

Read More »

10 Modern Bank Tasarımları

Çevre Tasarımı yaparken kullanabileceğiniz bank tasarımları.

Read More »
ilginç lavabolar

10 Mükemmel Modern Lavabolar

Islak hacim tasarımları yaparken fikir edinebileceğiniz 10 tane Mükemmel Lavabolar sizler için seçildi. Yararlı olması dileğiyle.    

Read More »

21 Siyah-Beyaz Yemek Alanları

Siyah ve Beyaz renkler iç mekanda modernliği ve şıklığı yansıtır. Tasarım aşamasında bu paylaşımlar size ilham kaynağı olabilir. Siyah-Beyaz Tasarımlarla ilgili daha önce bir koleksiyonda yayınlanmıştı. 21 Siyah-Beyaz İç Mekan Tasarımları için tıklayın.

Read More »
lake mutfak modelleri

Sarı Mutfak Modelleri

Sarı tonların ağırlıkta olduğu bu Mutfak Tasarımları‘nı icmimaritasarim.com ziyaretçileri için özenle seçilmiştir. Tasarım yaparken renk alternatifleri için bu Mutfak Modelleri sizlere fikir kaynağı olabilir.  

Read More »

21 Siyah-Beyaz İç Mekan Tasarımları

Modern Tasarım denildiğinde aklımıza siyah-beyaz renklerde tasarlanan ürünler geliyor. Şimdi sizler için seçmiş olduğum 21 tane Siyah-Beyaz Tasarımları inceleyin ve renklerin ne kadar uyumlu kullanıldığına siz karar verin.

Read More »