Perşembe , 28 Mart 2024
Breaking News
Home » 2012 » Şubat

Monthly Archives: Şubat 2012

67 Renkli Yatak Odası Tasarım Fikirleri

Harika renklere sahip olan bu Yatak Odası Tasarımları‘nı icmimaritasarim.com takipçileri için özenle seçilmiştir. Daha önce paylaşmış olduğum Yatak Tasarım çözümlerine buradan bakabilirsiniz. Yararlı olması dileğiyle.

Read More »

Minimalist Ahşap Villa Tasarımı

Ahşap tasarımların insanlara daha sıcak geldiğini biliyorsunuzdur. Paylaşmış olduğum bu Minimalist Ahşap Villa Tasarımı‘nı beğeneceğinizi umuyorum. Yararlı olması dileğiyle..   Minimalist Ahşap Villa Tasarımı

Read More »

Mükemmel Otel Yatak Odası Tasarımları

5 yıldızlı Otel konforunu merak edenlere özenle seçtiğim Yatak Odası Tasarımları’nı paylaşıyorum. Otel için iç mekan tasarımları yapmak isteyenlere büyük bir ilham kaynağı olacağını düşünüyorum. Yararlı olması dileğiyle.

Read More »
Ultra-Modern-Parke-Koleksiyonları

Ultra-Modern Renkli Parke Koleksiyonu

Artık herşey yenileniyor. Eskiden duvar kağıtları yenilenirken şimdi ise parkeler değiştiriliyor. Yeni nesil parkelerin mekanlardaki uyumu tartışılamaz. Bir kafede böyle rengarenk parkelerin kullanılığını düşünelim; eminim çok otantik bir görüntü sağlayacaktır. İç mekan tasarımı yapmadan önce bu Renkli Parke Koleksiyonu‘na bakmadan çalışma yapmayın derim. Beğenmeniz dilekleriyle..      

Read More »
ahşap evler

Modern Ahşap Villa Tasarımı

MinDay tarafından tasarlanan bu Ahşap Villalar‘ın oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Tüm tasarımlar göle odaklanarak yapılmış. Ahşap tasarımın o doğallığın göl kenarında çok güzel bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. İç mekanında iyi çözümlendiği apaçık ortadadır. Yararlı olması dileğiyle.                          

Read More »
aydınlatma

Duvar Aparatlı Aydınlatma Birimi

Evde, ofisde, otellerde kullanabileceğiniz modern aydınlatma birimlerinden bir tanesini paylaşıyorum. Bu tasarımı duvara monte edebiliyorsunuz ve alt kısmına da not defteri , telefonluk gibi kullanabiliyorsunuz. Yararlı olması dileğiyle.        

Read More »
cam sehpa tasarımları

Mekanizmalı Cam Sehpa Tasarımı

Endüstriyel Tasarım‘ın günümüzde önemli bir meslek haline geldiğini görebilmekteyiz. Teknolojiyle insan ihtiyaçlarını en ilginç şekilde karşılan meslek statüsündedir. Şimdi paylaşmış olduğum bu tasarımda mekanizmalı bir sehpa olduğunu görebilirsiniz. Bu mekanizma sayesinde ayaklar kolayca ileriye ve geriye çekilebilmektedir. Harika bir tasarım olduğunu söylemekte bize düşüyor.    

Read More »
taşınabilir kitaplık tasarımları

Taşınabilir Kitaplıklar

Raw Edges tasarım şirketi tarafından tasarlanan bu ilginç kitaplık tasarımı kolaylıkla taşınabiliniyor. Kaplamanın eşsiz görüntüsüyle tasarlanan bu ürün gerçekten ilgi çekmektedir. Hafif olan bu tasarımı istediğiniz odada kullanabiliyorsunuz. Yer kaplamamasıda bu ürünün cabasıdır. Raw Edges’i tebrik ediyoruz. Yararlı olması dileğiyle..                    

Read More »

Küçük Mutfak Tasarımları

İçmimarlar dar alanların en iyi çözümlerini yapan tasarımcılardır. Bu koleksiyonumuzda en iyi çözümlerin yapıldığı Küçük Mutfak Tasarımları‘nı paylaşıyorum. Hepsinin birbirinden güzel olduğunu düşünmekteyim. Beğenmeniz dileğiyle..  

Read More »
Tuba Ak-Konya İç Mimarlık

Apple Mağazası İç Mekan Tasarımı-Tuba Ak

Apple Mağazası İç Mekan Tasarımı Tasarım : Tuba Ak İlk olarak tasarladığım Apple Mağazası‘nda, Çelik ve cam konstrüksiyon şeffaflığıyla hem aydınlık bir kütle oluşturmayı hem de AVM ‘nin basık ve sıkıcı havasından kurtarmayı düşündüm. Cam konstrüksiyondan mağazaya giriş yapılıyor ve yine cam merdivenlerden yukarı çıkılıyor. Aşağıdan yukarı bakış ve yukarıdan aşağıya bakış son derece hoş ve estetik bir ışıklandırma ile …

Read More »